Вiншавальнае

Сярожа
Жыве ў прыгожай казачнай краіне,
Дзе мноства рэк, палёў, лясоў, азёр,
Жанчына вельмi добрая, Галiна,
Цудоуны сябр, дый чалавек з душой.

А сёння, у дзень святочны, навагоднi,
Дзень нараджэння у яе, вось гэта да,
Таму вiншую шчыра з асалодай,
Цябе, сяброўка даўняя мая!

Жадаю каб здароўе моцным была,
Заўсёды каб была ты малада,
Каб шчасце у тваю хату захiлiла,
Ды й назаўсёды каб засталась яно там!