Догори вниз

Маргарита Дорохина
Ступай на поклик світла
Відлунням теплих спогадів.
Залиш густе повітря
Пірнувши поміж сходами.

Лети додолу спокою
Впустивши душу з тіла.
Звільни себе від докорів.
Надія вже змарніла.