Вярнуцца

Анна Митуневич
Вярнуцца.
Як кроплi.
Як цёплыя далонi.

Уздыхнуць.
Як новая трава.
Як снег з дажджом.

Спяваць.
Цiха, як маладыя сасонкi
Пад першым сонцам.

Марыць i лётаць,
Як пяцiгодка-хлопец.
Вярнуцца. У Лодасi.

10.04.2015