Романи бувають рiзнi

Ганс Духовний
Романи бувають різні:
Короткі, приємні та грізні.
Вони залишають помітні сліди.

Настав цей самий момент
Ти бачиш її на сходах,
Вона не якийсь там сегмент.
Вона - твій прискорює подих...

Таких дівчат ти ще не знав.
Такий мотив ти ще не зустрічав.
Який із часом перетворить позитив
На звичайнісінький типовий негатив.

Відразу серцю хочеться сказати:
Агов! Чари ти розсій, прокинься!
Щоб потім біль в душі не лікувати,
за голову свою скоріш візьмися.

На серце ти уваги не звертай,
Ти ще зустрінеш в світі ту,
із котрою життя буде за рай
І почуття не перетворяться у гру...

00:00   26.03.14