Я хОчу

Лиса 25
Я хочу бути сонцем в вікні твоєму.
Я хочу знати, що ти мені скажеш.
Я мрію стрибнути з високої хвилі.
Я мрію бачити, що покажеш.

Світло в твоїх очах зриває мій дах,
І летить у безодню.
Ігнорую час, ігнорую страх,
І силу Господню.

Я хочу літати швидше від зірок.
Я хочу пізнати тебе до кісток.
Я бачу птахів, що в небо піднялись.
Я вірю, що це збудеться колись.

Світло в твоїх очах зриває мій дах,
І летить у безодню.
Ігнорую час, ігнорую страх,
І силу Господню.

Немає проблем - немає болю.
Я дихати разом з тобою собі дозволю.
Я знаю, я чую в тобі свій подих.
Я бачу тебе в своїх епізодах.

Світло в твоїх очах зриває мій дах,
І летить у безодню.
Ігнорую час, ігнорую страх,
І силу Господню...