Дещо з життя прибиральникiв

Олександр Мачула
                В Росії набуває темпів зачистка силовиків,
                причетних до втілення в життя імперських
                планів Президента Путіна…
                Вартість вкраденої злодієм у прибиральниці
                Газпрому сумочки склала 300 тис. руб.
                (із засобів масової інформації)



В Газпромі прибиральниця зовсім не бідувала,
не знали генерали одного,
що в планах „прибирання“ вона не визначала:
коли і як, а головне – кого!

14.01.2016