Чому розгнiвався барбос? Усмiшка

Бурчак Ворожбянский
Прибіг з Росії пес Барбос.
Його зустрів Сірко-хохол:
– Ну як живеш, великорос?
А той:
     "Гав! Гав! О, как я зол!
Меня так голод  там достал,
Без Вашей косточки – капут!
Еще же голос потерял:
Дворнягам лаять не дают!"