Те вiд чого так хочеться жити

Маша Игнатенко
Те від чого так хочеться жити,
Те від чого я сприймаю Любов,
Мабудь ніхто і  ніколи не взнае, як важко себе, бувае  змінити,
Мабудь ніхто і не взнае, що я всередині себе,себе поборов.