побрались навiть понi

Надежда Калугина 2
Украинской клавиатуры нет
заменяю буквы кое-как.

Вовки iкластi митницю вiдкрили,
Приватно-господарський в них пiдхiд:
Жеребчика вiд кожноi кобили,
Яка бажаэ в рiчцi знайти брiд.

Немаэ справедливостi на свiтi -
На тому боцi сiно запашне,
Вiд заздрощiв кобилам нiде дiтись,
Коли на цьому нива - щось страшне!

Та ще й тутешнi конi у загонi,
А в них такi веселi стрибуни!
З мустангами побрались навiть понi!
Невжеж малi умнiшi, нiж вони?

Ну нi! Стривайте, дурнi-ваговози!
Нехай вже мито заберуть вовки,
Лошицi нашi впертi не в прогнози,-
У сiно щиро вiрять! Ач, якi!

Мораль така: Якщо не бачиш броду -
Спитай вовкiв, де ж той скажений брiд,
 Бо пропадеш, не дивлячись на вроду,
Даремно, як той цап бiля ворiт.