Сповiдь холостяка Пародiя

Бурчак Ворожбянский
Ми так давно з тобою незнайомі,
Що не ховаю ключ під килимком у домі…
                (З вірша Юрія Рибки
                «Ми так давно…»)

Немає віри тій, кого не знаєш.
А раптом  ключ знайдеш під килимком,
Мене  згвалуєш, потім  покохаєш,
Примусиш одружитися силком…

Я ж холостяк! Підтоптаний щоправда…
Віддатися ж не хочу!   Ні, ні, ні!..
Мені б не жінку… Краще шоколаду…
Його я бачу навіть у ві сні.