Хто ми е без любовi?

Прокопенко Юрий
Хто ми є без любові? Каліки…
Невимовно самотні етюди.
Безпорадні створіння навіки,
Вкрай загублені в хаосі люди.
Полонені думками про щастя,
Про відверту віч-на-віч розмову.
Про зневіру у те, що все вдасться,
Про кохання пропасницю знову.

Хто ми є без любові? Нікчеми…
Недописані твори, забуті.
Розтривожені сяйвом дилеми,
Все збираємо щеми майбутні.
Мляво ходимо мовчки по колу
І давно заблукали між весен.
Хтось у нас культивує покору,
Та душа прагне здихатись меси.

Хто ми є без любові? Чернетки…
Де чорнило кромсає папери.
Кострубато складає з абетки
Не слова, а байдужі химери.
Хто ми є без любові? Комети…
Невгамовні прибічники криги.
Що дарують небесні прикмети,
Оминаючи спогадів вигин.

Хто ми є без любові?...

13:47, 15.01.2016 рік.

Зображення: https://fotostrana.ru/public/post/333934/700947580/