***

Ярослав Форсик-Зарудный
В нас є тільки ми,
Танцюючі люди,в гурбі,
У нас є,тільки ми,
За нашу любов свободи,
Боженько нас прости.

Її посмішка,краща в світі,
Усі зирвані квіти,
До її ніг,а той білий сніг,
То крок до перемоги,
То крок до перемоги,
На неї ми покладемо свої роки.