Герой украiни

Соломия Галицкая
ГЕРОЙ УКРАЇНИ

Він чванливий нарцис.  Він гордиться собою.
На шевроні тризуб, гострий ніж під рукою.
Він достойний бандерівських пращурів внук.
Прикриваючись маскою патріотизму
Він завзято наслідує догми фашизму.
І всі злочини сходять мерзотнику з рук.

Його руки в крові, але вбивця не тужить.
Він за євро та долари мафії служить.
Бо валюта для покидька понад усе.
Відпустив оселедець. Це так, для ефекту.
Не обтяжений мозок ярмом інтелекту.
Зате м’язи його компенсують усе.

Легкодухі людці перед ним на колінах.
Хто він? Кілер? Бандит? Ні! Герой України!
Де повзе його тінь - там страждання та смерть.
Україну спіткає лиха доля Трої.
Пустолобий народ, кримінальні герої.
Сколихнеться землі заплямована твердь.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА
(січень 2016)

_______________________________


ГЕРОЙ УКРАИНЫ

Он чванливый нарцисс. Он гордится собою.
Крест УПА на груди, острый нож под рукою.
Он достойный кровавых бандеровцев внук.
Прикрываясь личиною патриотизма,
Он несёт в себе черное пламя фашизма.
И все выходки сходят гадёнышу с рук.

Его руки в крови, но преступник не тужит.
Он за евро и доллары мафии служит.
Для подонка валюта превыше всего.
Отпустил длинный чуб. Просто так. Для эффекта.
Голова, как чурбан. Без искры интеллекта.
Зато бицепсы дурь возмещают его.

Перед мразью глупцы боязливо гнут спины.
Кто он? Киллер? Бандит? Нет! Герой Украины!
Где ползёт его тень - там руины и смерть.
Украину постигнет жестокий рок Трои.
Недалёкий народ и подонки герои.
Всколыхнётся земли осквернённая твердь.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ
(январь 2016)