У сво х мр ях я тебе малюю

Коньшин Геннадий
 У своїх мріях я тебе малюю
 Як світлом зоряним милується нива
 В душі моїй любов твоя панує
 Й твоїм коханням переповнена вона
 
 Я уві сні ім'я твоє шепочу
 Крізь сон чарівний я до тебе йду
 Розбивши серце о красу дівочу
 Мов дзеркало що бьється на біду
 
 А ти далеко ти так далеко
 Як зірка в небі холодна
 Ти муза іншого поета
 Йому на долю віддана
 
 В уяві бачу синє море
 З шипінням хвилі ходять по камнях
 Чи є воно таким чистим прозорим
 Чи все це тільки мріі в моїх снах