Колядочка на добро

Наташа Фалёва
Матері Божої син в світ прийшов,
Радість від того кожен знайшов.
Стало навколо ясно усім –
Віра в спасіння дарована ним.

В яслах дитина з ликом святим…
Шлях крізь пустелю для зустрічі з ним
Дари йому волхви принесли
Вість про спасіння у світ понесли.

Вдома, в дорозі, в труді і свята,
Нас покриває його доброта.
Дякуєм,  Боже, що сина віддав,
Вічне життя людям ти дарував.

Слава тобі, Отче, слава тобі!
Слава тобі й вдячність, з роси і води!