Еротика

Надежда Калугина 2
Нет украинской клавиатуры,
Пишу как попало:

Забагато сексу розвелося,-
Бач, якi тепер календарi?
Роздивляюсь, наче курка в просi,
Кажуть, що тепер вже це не грiх.

Аж з очей гiркi скотились сльози,
Майже нiс вiд заздрощiв упрiв,-
Ну такi вже чудернацькi пози
Еротичний клацнув об"эктив!

Де ж оцi всi парубки, дiвчата?
Мабуть на Таiтi?  чи в Перу?
Повертаюсь ввечерi до хати -
Пляшечку Немiрова беру...

Як дожити до Перу - не знаю,
Але вже я встигла зрозумiть:
Вiд горiлки тiльки серце краэ,
А вiд сексу, ще й душа скиглить...