Родився нам Спаситель

Лидия Елена
В чудовім місті Віфлеємі
Родився нам Еммануїл,
Що означає Бог наш з нами
Спасає нас від пут гріхів

Щоразу думкою сягаю
В той час коли родилося дитя,
І ангелів небесних споглядаю,
Що в сяйві сповістили про Христа

В тім сяйві радість і спасіння ,
Любов небесного Отця,
Що любить Він планету землю
І віддає за нас своє життя

За ради нас приймав спокуси,
Щоб повернути вічність,небеса.
Голгофу,хрест,страждання,муки,
За ради нас прийняв тернового вінка

І серце в радості схиляю
Я перед величчю могутнього Творця,
Йому звучить хвала,осанна,
За небо,вічність,за Христа!