Одессея

Венжега
Крізь бурі і грози,
Сніги і морози
Мій білий вітрильник
Летить легкокрило.
  Блукав лабіринтом
  Скіллли й Харібди.
  Сірени співали,
  І з курсу збивали.
В казковому лісі
Жив у німфи Каліпсо,
Серцем все сумував,
Та надію плекав.
  А ти килим ткала,
  Колискову співала.
  Двадцять років життя...
  Прибув в порт відплиття.
Роки і години
Крізь шторми й мілини...
Той, хто вірив в Любов,
Тиху Гавань знайшов.