Сiм мiсяцiв поряд

Алена Мария
Шубуршні і швидкі секунди.
Налетіли ці літні вітри.
Ти - моє, я - твоє відлуння.
Своім голосом мій обійми.

То хвилини в бентежному морі.
Прохолоднії білі піски.
То як разом блукали у полі.
Зорей це міліардні паски.

Місяці живу подумки поряд.
Даючи свою ніжність тобі.
Твій безцінний закоханий погляд.
Почуття наші - вічні скарби.