Ночь

Ирина Украинец
   Ніч,зірками небо вкрила
   Настала тиша у садах
   І приступ ніжності проймае душу
   неначе пійманий у сіті птах.

   Вночі все бачиться інакше
   Ніч ворогом стае,ніч забирае сон
   Веде з собою на Голгофу
   по дорогим тобі місцям.
 
   Вона бувае другом і сестрою
   Фесталкою і мавкою лісною
   розпалюе серця, пекучую жагою
   Палкою пристрастью лягае на вуста.

   Вона бувае вбивцею,холодною марою
   Коли дивитися самій....
   Вона бувае жрицею,чистою водою
   Коли дивитись не самій......