Я прокинувсь, сьогоднi рано

Михаил Онищенко
Я  прокинувсь,  сьогодні  рано.

Я  прокинувсь,  сьогодні  рано,
І  змив  з  себе,  всі  гріхи.
Змив  Йорданською  водою,
Всі,  усі  мої  гріхи…

А  вода – то  є  цілюща,
І  не  псується  вона.
То  й  дружинонька  набрала,
НабралА  її  сповна.

Будемо  пити  цілющу  воду,
Додаючи  до  води.
Будемо  дякувати  Богу,
Що  дав  освяченої  води.

ВодОхреща,  сьогодні  свято,
Свято,  святої  води.
Вірить  нас  у  це,  багато,
Будемо  жити,  як  з  води.

       06:30.19.01.2016.