***

Тоник Ополоник
Ми вбираємо лахи подертого позитиву
Ми чекаєм під дахом закінчення зливи
Спілкуванням своїм цілий світ ми рятуєм
І можливо до зим ще дотягнем змарнуєм
Свої дні-трудодні та всі вільні години
Ніби все ж не одні а насправді єдині
Ми для цілих народів свіженька принада
Ще багато уродів нам пороблять засади.

Зобов'язані ми вийти з багнюки
З тої в яку нас заслали падлюки
Із біди ми піару для себе зробили
І от нас на бал до Лондону просили...