Ой, стариюся я

Володимир Микитенко
Ой, старіюся я, ой, старіюсь,
І холонуть в душі почуття,
Чорні брови линяють, сивію,
Очі гаснуть – старіюся я.

Рік за роком, мов птахи у вирій,
Відлетіли й нема вороття,
В вічну молодість втрачено віру,
Ой, старіюся я, ой, старіюся я.

Ой, старіюся я, ой, старію,
А як мало устиг я прожить,
І забути тебе вже не вмію,
І не вмію так палко любить.

1951 р.