незнаний..

Леман
..мені б сьогодні поряд твоє плече..
..та не лишень сьогодні..завжди б бажалось..
..та час рікою повз наші долі тече..
..і все не так..все не так..як жадалось..

..ти наче поряд..а поряд тебе нема..
..я відчуваю душу душею та шепіт..
..і кожна думка..як попередня..знову сумна..
..в душі сиротою надія та трепіт..

..чому час минає без права на долю та мить??..
..ту мить що всім серцем чекаєш і віриш-настане..
..чому моє серденько так за тобою болить??..
..єдиний..коханий..жаданий..
                ..незнаний..