***

Тоник Ополоник
Приречені ми стати
нам невідомо ким,
Приречені розтанути
ми всі неначе дим.
Хтось буде нам на шляху
розказувать казки.
А також якось на даху
він не подасть руки.
Але ми ще зустрінемо
того хто не сказав
Чом ми так всі не цінимо
те що він нам сам дав.