Пташка

Тоник Ополоник
Де ти пташина нещасна,
Сховалась, мені навіть страшно.
Перелітаєш з місця на місце.
Навіщо скидуєш осіннє листя?

Чого прилітаєш невчасно
Співати для мене так класно.
Журбою мені розпаляти думки?
Кому не подзвоню - одні лиш гудки.

Я пиво допив - мені стало сумно,
Палю цигарки я якось бездумно.
Бувать, коли є потреба, на самоті
Це мабуть найкраще що є в житті.