Давай - Тримай

Тоник Ополоник
Давай до скону віку забухаєм,
Давай одне одного ми не впізнаєм,
Давай заб'ємо на двох одну п'ятку,
Давай спробуємо вибити знов десятку,
Давай заробляти підробкою грошей,
Давай займемось вирощуванням вошей,
Давай дізнаємось хто всіх краще,
Давай заллємо вершками всю пащу,
Давай почнемо жити по приколу,
Давай купляти алкашам пепсі-колу,
Давай бісити всіх людей в маршрутках,
Давай пограєм в сутенер-проститутка.
Давай...
Давай...
Давай...
Тримай себе завжди на відстані,
Тримай мене подовше в цьому стані,
Тримай в собі шматочок диму,
Тримай для себе завжди скотину,
Тримай в кишені зів'ялі квіти,
Тримай пам'ятаючи що ми діти,
Тримай себе в стані спокій,
Тримай на озброєнні слова окі-докі,
Тримай себе сама ти за руку,
Тримай мене ти за падлюку,
Тримай в шафі щасливий квиточок,
Тримай для кота в запасі пісочок.
Тримай...
Тримай...
Тримай...