Депресивне

Тоник Ополоник
Під час твоїх гидотних і депресивних криз
Так багато падких до болю усміхнених, курва, підлиз.
Товпищем та навмисно тобі наступають на хвіст.
І тілько виховання не дасть зірвать на них злість.

Так хочеться взять автомата,
Щоб тра-та-та-та та-та та!
Щоб вбивцею на мить стати
А потім позбутись життя.