Фестиваль

Тоник Ополоник
Я хочу повернути до фесту час назад,
Я хочу заспівати знову про жалізний зад,
Я хочу загубити знов голос та труси
Навіть в такому стані були свої плюси.
Літаючі палатки, тигр, панда, покемон
І перебить спочатку на перекур свій сон.
Про фест мні нагадає болючий вказівний
А також весь до верху шкар тепер брудний.
На площі грав, я знаю, Боб Марлі не один,
І позитивне вібро включав громадянин.
Ми фест цей не забудем і спишемся в ВК.
Ми спілкуватись будем. Ми разом на віка...