Я до тебе

Ника Левик
Я до тебе водою у спеку,
я до тебе дощем у погоду суху,
я до тебе землею і небом,
я до тебе ким хочеш прийду.
Я до тебе милий в невзгоду
кілометри зможу,пройду
тільки прошу тебе мій легінь
будь зі мною,будь,прошу...