Нова загроза для водiiв

Олександр Мачула
Водії обережно кермуйте авто,
не дай Бог ДТП і тоді не поможе ніхто!
Особливо уважно пильнуйте сліпих пішоходів,
що дорогу із білою палкою всі переходять.

Пропускайте завжди інвалідів по зору,
щоб уникнути вам неприємностей і позору. 
А людей з телескопом для селфі – тим паче!
Бо тварюки оті окрім себе нічого не бачать!

18.01.2016