А душа козацька! Усмiшка

Бурчак Ворожбянский
Мій сусід сьогодні знову
Ображався на дружину,
Бо вона вела розмову
По мобілці з рідним сином.

Той десяток років тому
Одружився на москвичці.
Повертатися ж додому
Не бажає з русь-столиці.

І не хоче зрозуміти,
Що невістка – кацапюра.
То чи варто там сидіти,
Де ворожа нам культура?

–  Ви, сусіде, певне, з Львова?
Раз запитую зненацька.
–  Вибачаюся… З Тамбова, –
Відповів. – Душа ж козацька!