Weaker me, ask, weaker...

Андрей Российский
Weaker me, I ask, weaker.
And stop my suffer.
Moon ever been that single.
Star ever been that dark.

You once i plea,
I begging humbled -
I can't raise my pain,
Endure my love no one could ...

Please, come and praise the love.
Become at small bit merciful.
I have nothing pray from God.
And God for me won't come.

Weaker me, I ask, weaker.
Forget me - if poor remembered?
Star never been that single,
Between the clouds moon drooped.

You once I plea,
I begging humbled,
Deprive myself unseeingly
From pain unholding. I begging...

#andrey_of_rus

Original text on Russian:
http://www.stihi.ru/2012/01/23/435