Не бухай!

Тоник Ополоник
Не бухай, казала мені мама.
Не бухай, прийшло мні серед спама.
Не бухай, бо ти ж не росіянин.
Не бухай, стань краще растаманом.
І я не бухав, та вийшов серед люди.
І побачив що тепер бухають всюди.