з рка кохання

Зоя Мищенко
дивлюсь я на небо і зірку шукаю
 ту що ти дарував у ві сні
 знайшла вона так  гарно сіяє як
 очі кохані твої

 тепер я завжди її шукаю
 тепер я завжди радію
як бачу сяйво  її

і мрія моя до неї летить
і благаю знайди мене
єдиний ти мій