Мо серце з тобою розтало

Карина Калинчук
Як же важко мені раптом стало
Моє серце з тобою розтало
Не можу ні дня я без тебе
Заберіть мене пташки до себе

Я ковтати не можу, і дихати
І до неба не можу я пригати
Через тебе все, через тебе
Заберіть мене пташки до себе

Моє серце давно вже не вільне
Всі слова в голові, як щось мильне
Я не хочу забути, я боюсь те що далі
Я не буду думати що буде надалі