Не хочу

Карина Калинчук
Не хочу більше думати про щось
Любити, ненавидіти когось
Не хочу вже ні їсти, ані пити
Хочеться лише для себе жити.

Не хочу вчитись, працювати
Того, що в когось є жадати
Не хочу я сміятись і кричати
А цілими роками спати... спати...

Якась я егоїстка, це пічально
Це вже так тупо і банально
Не хочу з цим нічого я робити
Все що вмію, це лиш жити і хворіти.

13.09.12