Пiд спiв сопiлки

Воин Амбера
Під спів сопілки.

У тім високогіррі є ашрам.
Старий аскет візьме свою сопілку.
Зашелестить під звук тоненька гілка...
І вщухне біль. Засне в душі мара.

Засяє небо полум'ям зірок.
Чумацький Шлях позве мене в дорогу...
Я помолюсь за тебе - людям, Ьогу.
Під спів сопілки зроблю перший крок...