троянда

Зоя Мищенко
троянда на снігу лежала замерзала
 то холод то біда такая зла
нема тепла нема кохання
а тільки люта білая зима
 і спить уже троянда на снігу
одна
а сердце живе і кохання жде

і де ти моя весно красная
коли тепло
коли зорі ясніі світять в вікно
а милий тихенько до дверей іде
а серденько від щастя ніжно цвіте

все то було все то у вічність пішло
але ж я ще жива надією теплюсь
і хтось підійде
і в душу кохання вдихне
троянда кохання до піру не вмре
оживе
для щасливої долі під небом весни і краси

і так буде завжди
троянда це символ кохання вічного
в просторах мирів невмирущого
на небі місяць сія
сонце до весни поверта
і кола ті ніхто не порве
і ніколи


Так заповідав Святий Миколай
І Андрій Первозванний
Радуйся
Трояндо кохання
Україно моя

Амінь