Про викривлення звуку

Олександр Мачула
Коли співала Вєрка – „лаша тунбай“,
кацапам чулося своє – „Раша, гудбай“!
Тепер русня волає – „братські ми народи“,
але звучить, як „млядські ми уроди“…

19.01.2016