Все по-старому

Олександр Мачула
У „зРаді“ знову морди б‘ють і крутять яйця,
гаранта згадують... і криють матом „зайця“,
на кнопки тиснуть браво – один за чотирьох,
коштовностей на кожному, як на собаці блох.
Крутих мобілок чути стоголосі передзвони…
На Заході такі хлюсти приймають ліки,
а у нас – закони…

20.01.2016