Коли рожевi окуляри знiмеш

Олександр Мачула
              Зри в корень (Козьма Прудков)

Якби наші очі дивились на душу, не  тіло, –
поняття прекрасного в жінці відразу б марніло.
Бо часто для нас непомітні лишаються речі,
коли у людини в душі – лиш одна порожнеча…

20.01.2016