Про захисникiв своiх iнтересiв

Олександр Мачула
             Ми ні на кого не нападаємо,
             ми тільки захищаємо свої інтереси…
             (із виступу путлера)

Не нападаю я ніколи й ні на кого –
волав останній гопник із Одеси.
Ви зрозумійте, люди, щодо того –
свої я тільки ЗАХИЩАЮ інтереси.

Хіба ж я винний, ну кінцем кінець,
що ваш мене цікавить гаманець?!
Давайте мирно будемо співпрацювати
і ваші гроші разом витрачати! 

20.01.2016