***

Фарафонова Юлия
Ходімо в сад,я покажу тебе трояндам,
Зітру я сльози із твоїх очей
Не плач,не гоже твоїм очам карим,
Так сумувати,на лиці твоїм.
Я обійму тебе,під аромати
Троянд в саду і співи сірих птах.
Я покажу тобі як треба грати,
Коли бере тебе жахливий біль і страх.
Цілую ніжно до грудей прижавши,
Тепло відчую серденька твого.
І під троянд яскраві аромати
Скажу що поряд ,і завжди буду.