Вже корупцiю здолали... Усмiшка

Бурчак Ворожбянский
–  Ти чого веселий, друже?
–  Та тому що смішно дуже.
Ну таку я маю втіху,
Що живіт болить від сміху:
Стало снитись мені часто,
Що «вгорі» не стали красти,
Вже корупцію здолали,
Повернули капітали,
А чинуші-марнотрати
Дружно сіли всі за грати.
–  Ну а ти став мільйонером?
–  Залишився  фантазером…