sweet one

Олекса Оскорина
А можна я, в цей день банальний,
Найкращу сукню одягну ?
Обійме щоки крем тональний
І я невзгодам всім всміхнусь.

Я спорядилася красою
Й сьогодні йду в лоно до мрій !
До тебе милий, за тобою
Мене веде сердечок рій !

Летить він через гострі гори,
Які виблискують, мов ніж.
Та що мені? Мої підбори
Спокусою іще гостріш!

Ступаю я, тремчу мов хвора
Й безсильний зараз терафлю .
Вслухаюся у дзвін фарфора.
Мене врятує лиш  твоє: «Люблю!»