***

Олекса Оскорина
А я люблю тебе! І від цього так легко
що іноді відчуваю себе невагомою ,
мов тисячі мильних бульбашок
злітаю над землею ,
пливу понад вулицями,
і над тією вечірньою  втомою,
що скинув день на схолоднілі алеї.