Писня - Чи то я такий вродився

Володимир Микитенко
Чи то я такий вродився,
Чи води, може, напився
В зачарованій криниці –
Закохався в дві дівиці.

Через день з ними стрічався,
У коханні кожній клявся,
І сам вірив у те, люди,
Що весілля скоро буде.

Дні ішли, літа минали,
Старостів дівчата ждали,
А я все ще не женюся,
Обмануть котрусь боюся.

Чи де є така криниця,
Чарівна в якій водиця,
Щоб я міг у ній напиться
Й розлюбить їх, чи втопиться.