A lot of bilberry

Дарья Шок
(из цикла Напевные стихи)

La la la la an empty forest.
La la la la
La la la la I can`t find a bilberry.
La la la la
La la la la a bilberry bush said:
La la la la
La la la la oh girl come to see me.
La la la la

It`s just like a hide and seek with you