Ось так

Оля Захарчук
Чи знаєш ти, як розбиваються мрії?
Не знаєш? - То я розповім...
Коли у щось віриш, плекаєш надії,
А з того лишається дим.

І відчай занурює пазурі глибше -
Не краще з усіх відчуття!
Ні, ти розумієш - буває і гірше,
Авжеж, не солодке життя.

Але у цю мить інше все неважливе
І сум забирає в полон,
У серці, неначе, бушуюча злива,
На жаль, це реальність - не сон.

Ось так все буває, до болі банально
І тішить, напевно, одне -
На щастя, ця мрія була не остання
І з часом цей смуток мине.

Оля Захарчук, 2014